Statie betoane la comanda

statie betoane la comanda

Stația de betoane este dotată cu instalații ecologice care respectă cerințele legale în domeniul protecției mediului. Au zero emisii de praf și zgomot. De asemenea, au capacitatea de a recicla betonul întărit și de a pregăti și livra beton în condiții de temperatură extremă.

Pentru a-și menține calitatea specificată și atinsă, betonul proaspăt trebuie transportat în condiții care să împiedice segregarea lui și să-și mențină lucrabilitatea. Prin serviciile de transport și pompare a betonului punem la dispoziție clienților săi un parc de malaxoare automate si pompe automate de ultima generatie.

Firma dispune de un laborator secundar autorizat pentru testarea si certificarea betonului produs si comercializat. Testele de laborator verifică calitatea materialelor constitutive (ciment, agregate, aditivi și apă) precum și calitatea betonului proaspăt și întărit.

Principalul material folosit în industria construcțiilor, fie că este civilă sau industrială, este betonul. In special, betonul este folosit in structuri deoarece prezinta urmatoarele avantaje: betonul este rezistent in timp, betonul permite executarea elementelor de constructii sub orice forma, betonul este rezistent la foc, iar betonul are un cost redus.